let op! Brugwachter is per                   28 december a.s. gesloten!

 

 

 

Trouwlocatie

Inrichting en sfeer voor uw 

Trouwdag

De Brugwachter is een stijlvol ingericht restaurant met open haarden. Het bestaat uit twee gedeeltes: het moderne restaurantgedeelte en het oude Brugwachtershuis. Voor gezelschappen van dertig tot vijftig personen is het mogelijk om uw feest in het Brugwachtershuis te organiseren zodat u met het gezelschap apart zit van de andere gasten. In het nieuwe gedeelte kunt u reserveren voor trouwerijen, High Tea, recepties of verjaardagen tot 120 personen.
Bij mooi weer kunt u uitgebreid borrelen op ons mooie terras aan het kanaal.

Omgeving

Door de markante ligging is De Brugwachter een opvallende verschijning in de regio en is in de afgelopen jaren een geliefde plek geworden. De Brugwachter ligt dicht bij het centrum van Apeldoorn, maar beschikt over een (gratis) ruime parkeergelegenheid. Het centraal station is op 5 minuten loopafstand.

Faciliteiten

Restaurant de Brugwachter is een officiële trouwlocatie in de gemeente Apeldoorn. U kunt bij ons trouwen en/of een receptie houden met aansluitend een diner voor uw gasten.

Uw Huwelijksdag

De Brugwachter biedt u de gelegenheid uw huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand. Voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking ontvangen wij uw gasten met koffie of thee. Vervolgens begeleiden wij uw gasten naar het bistrogedeelte, dat wij hebben omgetoverd tot een sfeervolle trouwzaal.

Na de huwelijksvoltrekking begeleiden we u en uw gasten naar ons restaurantgedeelte of naar ons heerlijke terras met uitzicht op het Apeldoorns Kanaal, waar we klaarstaan met champagne. Na de borrel en/of receptie nodigen wij u en uw gasten uit om aan tafel te gaan voor het diner in het bistrogedeelte. De invulling hiervan is uiteraard samen vast te stellen.

 

 

Omschrijving

  Prijs
Huur en ombouw bistrogedeelte   € 300,00
Koffie en/of thee (bij ontvangst, per persoon)   € 2,55
Champagne (per glas)   € 8,70
Prosecco (per glas)   € 6,10
Hapjes (per stuk)   € 1,95
Receptie   verbruik op nacalculatie
Diner   Nader in te vullen

Muziek

  • Bij binnenkomst bruid of bruidspaar;
  • Bij het tekenen van de akte;
  • Bij het verlaten van het bistro gedeelte.

Informatie

Als u een huwelijksdag wilt die geheel aansluit op uw specifieke wensen en situatie dan kunnen wij dat, stap voor stap, met u doornemen. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en helpen u met een concrete invulling van uw onvergetelijke huwelijksdag.
Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, dan horen wij ze graag!

Facebook

Reserveren

let op! Brugwachter is per                   28 december a.s. gesloten!

 

 

 

© 2013 Restaurant de Brugwachter